- 2 szelet hátszínfilé
- 6 osztriga
- 15 dkg gomba
- só, bors, olívaolaj, vaj
- A gombát megmossuk, feldaraboljuk, majd az olívaolajon sóval, borssal fűszerezve megpároljuk.
- A hússzeleteket kiklopfoljuk, egyik oldalát enyhén megsózzuk, majd 3-3 db osztrigát ráteszünk, befedjük a párolt gombával, felgöngyöljük és hústűvel összetűzzük.
- A húst olívaolajjal megkenjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd grillsütőben mindkét oldalát jól átsütjük.
- Tálalás előtt felszeleteljük és párolt zöldséggel tálaljuk.
Takarékos tipp: osztriga helyett konzerv kagylót is használhatunk. Állítólag a vágykeltő hatása ugyanolyan jó, mint az osztrigáé és olcsóbb is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése