Keresés ebben a blogban

Keresés a Google keresővel

2009. február 19., csütörtök

Húsos brokkolikrémleves

Hozzávalók: (2 adag)

  • 10 dkg bármilyen hús
  • 7-8 dkg brokkoli
  • 1 fej hagyma
  • só, citromlé, rozmaring, lestyán, fehérbor, tárkony
  • 1 kanál liszt
  • 1 tojássárgája
  1. A húst a hagymával és a sóval kevés vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  2. A levében puhára főzzük a brokkolit, majd 1 kanál liszttel, tojássárgájával és a hússal összeturmixoljuk.
  3. Még egyszer felforraljuk, közben ízlés szerint ízesíthetjuk citromlével, fehér borral, lestyánnal és tárkonnyal.
(ESÉLY szakácskönyv)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése