- 4 szelet kenyér
- 8 vékony szelet füstölt lazac
- 2 főtt tojás
- 1 doboz kaviár
- 1 citrom
- vaj
- paradicsom, olajbogyó, salátalevél és hagymakarika a díszítéshez.
- A felszeletelt kenyeret megkenjük vajjal, majd egy darabka salátalevelet teszünk az egyik sarkára és ízlésesen rárendezzük a füstölt lazac szeleteket.
- Néhány csepp citromlevet csepegtessünk rá óvatosan.
- A tojásokat kettévágjuk, a szendvicsre helyezzük és tetejére kaviárt púpozunk.
- A szendvicset díszíthetjük még citrom- és hagymakarikával, paradicsomgerezdekkel és félbevágott olajbogyóval.
A megmaradt kaviárt jégbe állított kis tálkában tálaljuk a szendvics mellé, pirított kenyérrel, vajjal és citromlével.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése