Keresés ebben a blogban

Keresés a Google keresővel

2009. február 17., kedd

Lazacos szendvics

Hozzávalók:
  • 4 szelet kenyér
  • 8 vékony szelet füstölt lazac
  • 2 főtt tojás
  • 1 doboz kaviár
  • 1 citrom
  • vaj
  • paradicsom, olajbogyó, salátalevél és hagymakarika a díszítéshez.
Elkészítési idő: kb. 20 perc



  1. A felszeletelt kenyeret megkenjük vajjal, majd egy darabka salátalevelet teszünk az egyik sarkára és ízlésesen rárendezzük a füstölt lazac szeleteket.
  2. Néhány csepp citromlevet csepegtessünk rá óvatosan.
  3. A tojásokat kettévágjuk, a szendvicsre helyezzük és tetejére kaviárt púpozunk.
  4. A szendvicset díszíthetjük még citrom- és hagymakarikával, paradicsomgerezdekkel és félbevágott olajbogyóval.
A megmaradt kaviárt jégbe állított kis tálkában tálaljuk a szendvics mellé, pirított kenyérrel, vajjal és citromlével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése