Keresés ebben a blogban

Keresés a Google keresővel

2009. február 17., kedd

Bakonyi betyárleves 2.

Hozzávalók 6 személyre: 
  • 50 dkg marhaszegy, 
  • fél levestyúk, 
  • 5 dkg vegyes zöldség, 
  • 10 dkg zeller, 
  • 5 dkg laskatészta, 
  • 5 dkg vöröshagyma, 
  • só, pár szem fekete bors 
Elkészítési idő: kb. 1 óra



  1. A marhahúst nagyobb kockákra, a tyúkot 5 darabba vágjuk és feltesszük főni. 
  2. Ha a hús félig megfőtt, hozzátesszük a csíkokra vágott zöldséget, a fűszert, és készre főzzük.
  3. Tálalás előtt csuszavékonyságú laskát főzünk bele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése