Keresés ebben a blogban

Keresés a Google keresővel

2009. március 24., kedd

Bajor burgonyakrém leves

Hozzávalók:
  • 25 dkg kenőmájas, 
  • 2 evőkanál olaj, 
  • 1 fej vöröshagyma, 
  • 30 dkg zöldborsó, 
  • só, bors, majoránna, bazsalikom, petrezselyem, 
  • 1 csomag burgonyapehely, 
  • 1 l húsleves. 
 Elkészítési idő kb. 1/2 óra.

  1. Az olajban megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a kenőmájast. 
  2. Húslevessel fölengedjük, és belekeverjük a burgonyapelyhet. 
  3. Felforraljuk, beletesszük a fűszereket, majd fogyasztás előtt 15 percig állni hagyjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése