Keresés ebben a blogban

Keresés a Google keresővel

2009. március 27., péntek

Betyáros melegszendvics

Hozzávalók: 
  • 4 szelet zsúrkenyér, 
  • 25 dkg füstölt kolbász, 
  • 2 db keményre főtt tojás, 
  • 1 db közepes fej lilahagyma, 
  • 4 szelet lapka sajt, 
  • magyaros vajkrém, gulyáskrém, zöldpaprika, paradicsom. 
 Elkészítési idő kb. 10-15 perc.

  1. A zsúrkenyér szeleteket 1 percig 500 W-on megpirítjuk. 
  2. A hagymát és a kolbászt vékony karikákra vágjuk. 
  3. A keményre főtt tojást megtisztítjuk és felszeleteljük. 
  4. A magyaros vajkrémmel megkent zsúrkenyér szeleteket gazdagon megrakjuk kolbásszal, tojással és hagymával. 
  5. Betakarjuk lapka sajttal és a sütőbe téve 3 percig 500 W-on sütjük. 
  6. Tálaláskor paprikával, paradicsommal és gulyáskrémmel díszítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése